Gezondheid producten reviews

Gemakkelijk gezondheid product reviews bekijken

 

De FDA wil producten versnellen met de grootste kans om het klinische proefproces te doorstaan ​​en uiteindelijk mensen te helpen, zei FDA-commissaris Stephen Hahn tijdens een conferentie van de Biotechnology Innovation Organization.

 

Sinds het begin van de COVID-19-pandemie eerder dit jaar heeft de FDA een reeks tijdelijke noodgoedkeuringen afgegeven, variërend van diagnostische tests tot behandelingen zoals de antivirale remdesivir van Gilead Sciences Inc. Bekijk 10beste.com voor de producten.

Maar het bureau heeft kritiek gekregen op beslissingen over mogelijke behandelingen zoals hydroxychloroquine, die sterk gepolitiseerd zijn geworden. De gezondheid product reviews geven aan dat het effect heeft.

 

“We proberen zo snel mogelijk EUA-aanvragen (autorisatie voor gebruik in noodgevallen) en IND’s (onderzoek naar nieuwe medicijntoepassingen) de deur uit te krijgen”, zei Hahn in een gemodereerde sessie die op afstand werd gehouden en werd opgenomen voor conferentiedeelnemers. “We zijn agnostisch ten opzichte van de sponsor, maar we zijn erg afgestemd op waar voor ons de wetenschap het hoogste niveau lijkt te zijn.”

De zomer zal waarschijnlijk een afvlakking van COVID-19-gevallen zien, maar in de herfst wordt een opleving verwacht – tegelijkertijd begint het griepseizoen typisch, zei Hahn.

Vergelijk gezondheidsproducten

Global Blood Therapeutics tracht het label voor sikkelcelbehandeling uit te breiden

Het totale aantal aan coronavirus gerelateerde sterfgevallen in de Verenigde Staten is meer dan 112.000, het hoogste ter wereld.

 

De commissaris benadrukte in zijn post sinds half december ook de noodzaak van de FDA om “real-world evidence” op te nemen in de manier waarop zij de formele goedkeuring van COVID-19-producten beschouwt die momenteel alleen beschikbaar zijn onder EUA’s.

 

“Het bureau heeft een aanzienlijke investering nodig in onze benadering van real world evidence”, zei Hahn.

 

De FDA-chef zei ook dat er werk moet worden gedaan om het land voor te bereiden op toekomstige uitbraken, inclusief betrouwbare toegang tot de levering van essentiële medicijnen en apparatuur.

 

‘We moeten de binnenlandse productie voor essentiële medische producten terugbrengen’, zei Hahn.