John McAfee pompt crypto uit de gevangenis, ontkent belastingfraude en moordaanslagen

John McAfee heeft veel details gedeeld over zijn leven in de Spaanse gevangenis en de kans op uitlevering aan de VS. Hij beweert bovendien de controle te hebben herwonnen over zijn spookcryptocurrency-project.

 

Prison Life ‘Is an Adventure’

De voormalige Amerikaanse presidentskandidaat en antivirussoftwaremagnaat John McAfee zit in de Spaanse gevangenis in afwachting van zijn uitleveringsproces nadat hij in Spanje was gearresteerd.

 

McAfee tweette regelmatig vanuit de gevangenis. ‘Je wilt weten hoe de gevangenis eruitziet. Het is als een Motel 6 dat wordt gerund door Hitler’s SS, ” tweette hij en lichtte hij toe:

 

Ik ben hier tevreden. Ik heb vrienden. Het eten is goed. Alles goed. Weet dat als ik mezelf ophang, a la Epstein, het niet mijn schuld zal zijn … Gevangenis is op zijn zachtst gezegd een avontuur. waar goudbaar kopen op de markt.

 

“Spaanse gevangenissen zijn als het Hilton-hotel vergeleken met de verachtelijke surrealiteit en ontmenselijking van Amerikaanse gevangenissen”, beschreef hij in een andere tweet. “In Spaanse gevangenissen word je als mens behandeld in plaats van als nummer. Ik word goed behandeld. ” De antivirussoftwaremagnaat gaf toe dat hij “omringd is door moordenaars, overvallers en dieven” en beweerde dat het “niet zo erg is als onze regering natuurlijk. Maar nog steeds.” btc waarde op de markt is hoog.

 

McAfee ontkent aanklachten tegen hem

De voormalige presidentskandidaat houdt vol dat de Amerikaanse regering achter hem aan zit omdat hij de waarheid spreekt, met name tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) en de Internal Revenue Service (IRS). “Ik heb de SEC ooit publiekelijk een etterende puist op het gezicht van Amerika genoemd, en de IRS – een gelegaliseerde criminele bende die ernaar streefde het equivalent van Hitler’s SS te worden. Dit zijn de twee instanties die mij beschuldigen van afschuwelijke misdaden. Ik kan alleen maar aannemen dat ze aanstoot namen aan mijn opmerkingen. ” Desalniettemin bevestigde hij: “Ik zou mijn leven in de gevangenis niet inruilen voor een leven in vrijheid waarin ik de waarheid niet kon spreken.”

 

https://youtu.be/JI9nMM29RM8

 

Met betrekking tot het vonnis van $ 23 miljoen dollar tegen hem beweerde McAffee: “Het was een civiele procedure, geen criminele kwestie. Ik heb zelfs nooit op het pak gereageerd. Het was gewoon een verstekvonnis. ” Hij verklaarde:

 

Ik word beschuldigd van belastingfraude – die op uw belastingaangifte staat. Ik heb jarenlang geen aangifte gedaan en heb er geen geheim van gemaakt. Als ik niets had gezegd, hoe had ik dan kunnen liegen? Mijn echte misdaad is in het openbaar spreken over de waanzin die hoogtij viert binnen ons regeringssysteem.

 

In antwoord op een vraag van de media over de vraag of het Amerikaanse rechtssysteem rechtvaardig is, zei hij: “Als ik uitgeleverd word, wacht ik 35 jaar gevangenisstraf omdat ik meerdere keren heb geweigerd belastingaangiften in te dienen. Als ik voor een gewapende overval had gekozen, had ik maximaal 5 jaar gekregen. Vertel me maar of het gewoon is. ”

 

Bovendien tweette McAfee vrijdag: “Ik zit in de gevangenis omdat ik weiger belastingaangiften in te dienen, terwijl overheidsbureaucraten uw belastingen gebruiken voor privévliegtuigen, weelderige feesten en alle andere voordelen van hun macht.” In zijn commentaar op de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen zei hij: “Als je denkt dat deze verkiezingen, wat de resultaten ook zijn, dit systeem zullen veranderen, zul je helaas teleurgesteld zijn.”

 

McAfee pompt nog steeds zijn spookcryptocurrency

Hoewel McAfee door de SEC wordt aangeklaagd voor het pompen van tokens, pompt hij nog steeds zijn spookcryptocurrency. Hij bevestigde vanuit de gevangenis dat Ghost het enige cryptoproject is waar hij momenteel bij betrokken is. Herinnerend dat hij het project in augustus had verlaten vanwege een ruzie met het management, verduidelijkte hij:

 

Ik ben teruggekeerd naar het beheersen van de Ghost-ontwikkeling. Mijn vete met het management is beëindigd. Met de aankondiging dat we binnenkort een privé-stabiele munt zullen uitbrengen, zal een nieuw tijdperk in het handelen in cryptovaluta inluiden. Transactiekosten worden verdeeld over alle Ghost-houders.

 

“Wanneer onze private stablecoin wordt vrijgegeven, zal dit een revolutie teweegbrengen in cryptotransacties. Ik heb bekwame managers en communiceer regelmatig vanuit de gevangenis, ”beweerde hij. “ Mijn werk met Ghost draait volledig om onze ontwikkeling van ‘s werelds eerste private stablecoin. Versie één zal een ingepakte DAI zijn. Later zullen we een nieuwe stabiele, private blockchain hebben. Houders van Ghost zullen alle transactievergoedingen voor de stablecoin delen. ”

 

Hij gaf ook commentaar op de aankondiging van Paypal om cryptocurrencies, inclusief bitcoin, op zijn platform te gaan ondersteunen. “Paypal’s acceptatie van cryptocurrency-signalen, geloof ik, een nieuwe golf van acceptatie van cryptocurrency wereldwijd. Overheden over de hele wereld zullen moeten wennen aan cryptocurrencies. ” Hij twitterde verder: “Paypal om crypto te nemen. De IRS moet zichzelf pissen. ”

 

Wat is de volgende stap voor McAfee

De Amerikaanse regering wil dat hij uit Spanje wordt uitgeleverd, waarvan McAfee zegt dat hij er 100% zeker van is dat dit niet zal gebeuren, omdat de Spaanse “rechtbanken de duidelijke wrok van de Amerikaanse regering zullen zien tegen mijn publieke veroordelingen van hun toenemende corruptie. Ze begrijpen ook hoe eenvoudig het is voor een corrupt systeem om bewijs te produceren dat alles kan bewijzen tegen iedereen die een publieke vijand is. Ze zullen mijn uitlevering weigeren ”, schreef hij. Als zodanig zei hij dat hij dat niet zou doeneen advocaat nodig hebben in de VS, met de nadruk erop dat “er geen enkele kans is dat Spanje mij uitlevert.”

 

McAfee onthulde dat hij, wanneer hij wordt vrijgelaten, “hetzelfde zal doen als voorheen”, namelijk “blijven spreken tegen de kanker die elk orgaan van de Amerikaanse overheidsbureaucratie is binnengedrongen”. Hij voegde eraan toe dat hij geen spijt heeft van wat hij heeft gedaan. “Ik heb mijn hart gevolgd en ben opgekomen voor mijn overtuigingen. Ik zal daar nooit spijt van krijgen, ”zei hij.

 

Over het onderwerp dat hij naar verluidt werd gezocht voor moord in Belize, drong McAfee erop aan:

 

Dit is fout. Ik werd niet beschuldigd van moord en ik was ook geen verdachte. De Belizaanse autoriteiten zullen dit bevestigen. Ik was een interessant persoon, net als alle buren van de vermoorde man. Ik koos ervoor om niet te worden ondervraagd. Ik was al in oorlog met de regering van Belize.

 

McAfee plaatste vrijdag zijn gevangenisadres nadat hij zei dat veel mensen erom hadden gevraagd. “Alleen brieven. Geen pakketten. Geen geld, drugs of wapens alsjeblieft. Alles is geopend, ”waarschuwde hij. Ten slotte zei de cybersecurity-tycoon dat hij niet zou onthullen waar hij zich had verstopt: “Ik zal het niet zeggen. Misschien moet ik me ooit weer verstoppen. ”