TIPS VOOR SUCCESVOLLE ONLINE DATING VOOR GESCHEIDEN VROUWEN OUDER DAN 40

 

Weet je hoe gek dating is voor een vrouw van boven de 40? Ik bedoel, als je niet van de barscene houdt en geen kwaliteitsmensen kunt ontmoeten tijdens je dagelijkse reizen, neem je je toevlucht tot een kluizenaar, een eenling of waag je een kans via online 50+match datingsite! Oy vey! En online dating voor vrouwen boven de 40 kan eng zijn.

1. Niet alle dating sites zijn gelijk gemaakt

U zult goede datingsite vinden die gratis zijn, maar zijn ze dat echt? Wees voorzichtig met wat u investeert. Etalage een tijdje en let op: veel van wat u ziet, is niet echt wat het lijkt te zijn.

 

2. Wees eerlijk

Natuurlijk is niet iedereen dat, maar als je echt op zoek bent naar een vriend, informele dating, korte / lange termijn relatie, wees dan eerlijk!

 

3. Plaats recente foto’s

. Vraag indien mogelijk een vriend om een paar foto’s van je te maken. Verschillende outfits, ander haar, enz. Speel er speels mee. Je wilt dat je potentiële partner je persoonlijkheid voelt via je afbeeldingen.

 

4. Geef je telefoonnummer niet.

Vertrouw me, als ze je een bericht sturen, zullen ze meteen willen sms’en. Ik weet niet wat de deal daarmee is? Sexting? Hack je telefoon? WTF’eva! Chat ze eerst voordat je cijfers uitwisselt.

 

5. Ontmoet elkaar niet meteen

Vanaf mijn meest recente ervaring zullen sommige van deze mensen snel willen ‘afspreken’. Doe het niet! Chat ze! Houd een checklist bij! Stel een paar keer dezelfde vragen om te zien of ze hetzelfde beantwoorden. Je zult ongetwijfeld een leugenaar vangen in zijn/ haar sporen!

 

6. Ontmoet in een openbare ruimte

Dit is erg belangrijk als vrouwen. Een goed verlichte openbare plek! Het maakt me niet uit of je een mes, taser of geweer, openbare ruimte … veel verlichting inpakt! Rijd met uw eigen voertuig, zodat u kunt ontsnappen als dat nodig is.