Auto artikelen die van pas komen

In 2015 heeft AAA 32 miljoen gestrande chauffeurs gered – een recordbedrag. De meest voorkomende problemen, vertelt Robert Sinclair Jr., AAA Northeast Manager of Media Relations, aan mental_floss, waren lekke banden, lege batterijen en mensen die zichzelf buitensluiten uit hun voertuigen. In het geval dat u een band laat vallen of zonder benzine komt te zitten, laat u dan niet onvoorbereid vangen. Sinclair deelt 15 items om altijd in uw auto te bewaren in geval van nood.

Mental Floss heeft affiliate-relaties met bepaalde retailers, waaronder Amazon, en ontvangt mogelijk een klein percentage van elke verkoop. Maar we krijgen alleen commissie op artikelen die u koopt en niet retourneert, dus we zijn alleen blij als u tevreden bent. Succes deal jagen!

1. Telefoonhouder voor de auto

‘Geloof het of niet, ik denk dat een oplader voor mobiele telefoons en een mobiele telefoon waarschijnlijk de meest waardevolle apparaten zijn’, zegt Sinclair. De meeste mensen hebben nooit een band hoeven te verwisselen en kunnen een alternator niet onderscheiden van een carburateur. Dus het vermogen om hulp te kunnen roepen moet een topprioriteit zijn.

Sinclair raadt ook aan om iemand op uw bestemming op de hoogte te stellen van uw geplande route en geschatte aankomsttijd voordat u op weg gaat voor langere reizen. “Sommige gebieden kunnen vlekkerig zijn” in termen van celontvangst, zegt Sinclair. Maar als iemand weet wanneer hij je kan verwachten, ‘kunnen ze iemand sturen om je te zoeken als je niet komt opdagen’. Hou jezelf en je familie ook veilig door een handige hondenrek auto kopen. Praat tevens handsfree met een handige telefoon houder auto.

 

2. EHBO artikelen auto

U moet een EHBO-doos, compleet met vinylhandschoenen, verband, schaar en antisepticum, in uw handschoenenkastje bewaren. AAA verkoopt een autovriendelijke kit die ook een fluitje bevat.

 

3. JUMPERKABELS

Laat uw koplampen aan terwijl u uit eten was en keer terug naar uw auto om de batterij leeg te vinden? Het klinkt alsof je een sprong nodig hebt. Volg de instructies van uw autohandleiding om de stroom naar uw voertuig veilig terug te geven.

 

4. JACK

Houd een autokrik in de kofferbak bij flats – en leer hoe u deze moet gebruiken! Oefen het opkrikken van het voertuig en het thuis vervangen van de band. Sinclair raadt ook aan om een plat bord (een stevig stuk 3/4-inch dik triplex) in de auto te houden om onder de krik te plaatsen. ‘Vaak, als je naar de kant van de weg rijdt, sta je op zachte grond, en vooral als het geregend heeft, zal de krik gewoon wegzakken in de zachte grond’, zegt hij. “Bovendien, als de krik niet goed vastzit, kan het voertuig van de krik glijden. Elk jaar komen er ongeveer 70 mensen om het leven als een voertuig van een krik valt. ‘